Water als medicijn

Gebaseerd op meer dan twintig jaar van klinisch en wetenschappelijk onderzoek naar de rol van water in het lichaam laat een baanbrekend arts, Dr. Batmanghelidj, zien hoe water – ja zeker, water – een verbazende reeks medische aandoeningen kan verhelpen. Alleen al het eenvoudig veranderen van de hoeveelheid water en zout die je opneemt, kan je helpen met het behandelen en voorkomen van tientallen ziektes, met het vermijden van kostbare medicijnen en met het genieten van een energieke nieuwe gezondheid. Ontdek in het boek Water – het goedkoopste medicijn:


•Hoeveel water en zout je iedere dag nodig hebt om gezond te blijven. • Hoe kinderen beter kunnen leren door slechts meer water te drinken. • Hoe je op een natuurlijke manier de symptomen van astma en allergieën kunt verminderen en zelfs kunt laten verdwijnen. • Hoe je levensbedreigende aandoeningen, zoals hartfalen, hersenbloeding, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en kanker, kunt helpen voorkomen. • Hoe een hoge bloeddruk op een natuurlijke manier behandeld kan worden, zonder plaspillen of andere medicijnen.
• Waarom water de sleutel is tot gewichtsverlies zonder een dieet te volgen. • Hoe je je huid kunt hydrateren om vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

“Laat me je het recept geven voor de beste pijnstiller ter wereld. Je hebt geen doktersrecept nodig. Het is overal verkrijgbaar en het kost niets. Het heeft geen gevaarlijke bijwerkingen. Het is het medicijn dat je lichaam nodig heeft wanneer het gestrest is. Het is gewoon, normaal, ordinair water. Alles wat het industriële systeem van je lichaam nodig heeft,” aldus Dr. Batmanghelidj in het boek: Water – het goedkoopste medicijn.

Dit kan het belangrijkste boek zijn dat je ooit gelezen hebt…boekwater

Wil je hier meer over lezen?

Het boek is te koop bij succesboeken.nl

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen