6 tips om de laatste kilo's te verliezen
1 min. leestijd

6 tips om de laatste kilo's te verliezen

De weegschaal blijft al een tijdje rond hetzelfde getal. Met deze tips krijg je ook de laatste kilo's er nog af.

 1.  Verander je sportroutine
   Met de sportroutine die je nu doet, ben je kilo's gevallen. Maar wist je dat je normaal kan raken aan je work-out? Als je al maandenlang dezelfde sportroutine hebt, is dit het moment om hem om te gooien. Gebruik maken van gewichten, voeg wat andere oefeningen toe of doe meer herhalingen. Ook een optie: een andere sport proberen. Hartstikke leuk en misschien helpt je je doel te bereiken.


  2. Zorg voor genoeg slaap genoeg slaap
   zorgt ervoor dat je kilo's kwijtraakt. Wie minder dan zes uur slaapt, heeft overdag meer honger. Ook werkt je vertraagde wanneer je te weinig geslapen. Twee redenen om genoeg ontbijt te nemen.

  3. Schrap alle alcohol
   We weten het allemaal, alcoholische dranken bevatten veel en zijn niet voedzaam. Ben je gek op happy hour? Weersta de tijd de verleiding.

  4. Blijf sterk genoeg
   Als je gewicht al een tijdje blijft blijven, kan het blijven blijven. Blijf sterk voor jezelf en hou voor ogen hoe goed het zal voelen wanneer je einddoel bereikt.

  5. Let op de grootte van je porties
   Vergis je niet in de gezonde producten die je eet. Ze passen perfect in je gezond, maar soms denkt ze meer dan je denkt. Blijf de grootte van je porties daarom wel in de gaten houden.

  6. Stel je streefgewicht bij
   Is het wel nodig om nog wat laatste kilo's kwijt te raken? Misschien is je huidige gewicht al goed bij jouw lengte. Blijf realistisch.


Over de schrijver
Reactie plaatsen