Wel eens van Spirulina gehoord!
5 min. leestijd

Wel eens van Spirulina gehoord!

Spirulina is een superfood!

In september 2018 ben ik gestart met afvallenIk woog 78 kilo en ik had, volgens zeggen, een trommelbuikje. Dit was voor mij de eerste poging om af te vallen. ik was daar zelf nog nooit mee bezig geweest. Mijn doel was 65 kilo, het gewicht van voor mijn 50e ( ik ben van 1954). Ik minderde met koolhydraten en nam slechts 2 stuks fruit per dag en berg groente en vlees/vis/vleesvervangers/ei. Ik nam 3 tabletten Spirulina na het ontbijt en 3 na de lunch. In december van dat jaar was ik al 10 kilo kwijt en helemaal me energieker dan ooit. Spirulina behoort tot op heden tot mijn dagelijkse voeding. Ik raad het iedereen aan!

Bestellen kan hier

Uitgebreide productinformatie

Spirulina is een blauwgroen spiraalvormig algje. Dit algje behoort tot de rijkste natuurlijke vitamine- en mineralenbronnen ter wereld. is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat bestaat. Iedereen zou moeten beginnen met deze pure voeding. Spirulina bevat onder andere:

 • vitamine B-complex (waaronder B12)
 • vitamine E
 • calcium
 • ijzersterk
 • magnesium
 • zinken
 • enzym
 • volledige eiwitten

Regelmatig gebruik van Spirulina versterkt je natuurlijke weerstand en geeft je meer energie! 
Door regelmatig gebruik van Chi bio Spirulina 500 mg tabletten zullen van lichaamsprocessen verbeteren. Het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen en zal sneller herstellen bij lichamelijke inspanning van inspanning. Niet voor niets wordt het veel gebruikt door (top)sporters. Vanwege het hoge percentage aan anti-oxidanten ondersteunt Spirulina het herstellend vermogen van de huid. Vanwege de complete eiwitten en zuiverende werking is het ook een prima ondersteuning bij een dieet van reinigingskuur.

Beautyfood
 Spirulina bevat hoge gehaltes aan chlorofyl en bètacaroteen (provitamine A). Chlorofyl verstevigt de huid en laat de huid stralen. Bètacaroteen beschermen tegen UV straling zonder dat de opname van vitamine D tegen houdt. Regelmatig gebruik van Spirulina werkt mee in de bescherming tegen veroudering en rimpelvorming. Daarnaast bevat Spirulina een hoog gehalte aan complete eiwitten (56 tot 69%). Hierdoor is Spirulina uitermate geschikt om gewicht onder controle te houden en ter ondersteuning van een (vegetarisch) dieet!

Waarom Chi Bio Spirulina 500 mg tabletten

 • meer energie, draagt bij aan het ondersteunen van de vitaliteit
 • Meer weerstand, draagt bij tot bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
 • Reinigend en versterkend
 • voor vegetariër en veganist
 • Hulp bij afslanken, is pure voeding en ondersteunt het verzadigingsgevoel 
 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Beschermt de huid tegen ouderdomsverschijnselen

De meest hoogwaardige kwaliteit:

 • Bio Spirulina 500 mg tabletten van 100% biologische Spirulina  (Arthrospira platensis).
 • 100% puur natuurlijk, vegetarisch & veganistisch.
 • En dus 0% toevoegingen, conserveringsmiddelen, vulmiddelen, smaakstoffen en zoetstoffen
 • Verpakt ultraviolet Miron© glas om de hoogste kwaliteit Spirulina te behouden!

Chi bio Spirulina wordt gecultiveerd in Zuid-India. In een prachtig gebied waar in meer dan honderd kilometer in de omtrek geen industrie of stad gelegen is. Om onze Spirulina te laten wordt er enkel gemaakt gebruik van biologisch gecertificeerde, vegetarische, organische voeding. Bovendien worden alle oogsten sterkte gecontroleerd in een laboratorium. Chi Bio Spirulina bestaat uit 100% biologische Spirulina in originele vorm. Er is dus niets aan toegevoegd of toegevoegd. De algjes worden geoogst, gedroogd en vermalen tot poeder of geperst tot tablet. Chi bio Spirulina heeft alle benodigde certificaten en keurmerken.

Bestellen kan hier

Klantenreviews

 • Sinds ik Spirulina gebruik ben ik niet meer ziek geweest, zelf niet tussen kerst en oud en nieuw. 
  Wegens de drukke tijd storten ik altijd in deze periode maar, nu heb ik energie voor 10! (Geplaatst op 21-08-2018)
 • Ik heb al meer voedingssupplementen om mij wat beter te voelen, meer energie te krijgen, 
  Tot nu toe werkte niets maar wel deze Bio Spirulina. 
  Ik neem 2 tabletten bij het ontbijt en merk echt ik meer energie krijg en mij daardoor beter voel. 
  Ik blijf ze zeker nemen. (Geplaatst op 20-08-2018)
 • Ik ben erg te spreken over de supplementen, organische en biologische producten wat een mooi mens nog meer van binnen en buiten gezond zijn. Wil niks anders meer. (Geplaatst op 19-08-2018)
 • Ik kan niet meer zonder dagelijkse dosis algen. Ik merk echt verschil. Voel me fitter, schoner en sterker. Ik slik elke dag een paar maar de hoeveelheid is per persoon verschillend.   (Geplaatst op 18-08-2018)
 • Ik heb mijn energie weer terug!  (Geplaatst op 18-08-2018)
 • Uitleg gekregen op de Gezondheidsbeurs… nu een paar dagen gebruikt en merk nu al het verschil, goed dat jullie hebben verteld dat de dosering per persoon kan afwijken, ik merk verschil in mijn energie bij 2 tabletjes na het ontbijt.. Mijn vriendin Suzan heeft dat pas bij 4 tabletten.
 • Fijn product dat ik zeker blijf slikken (Geplaatst op 02-08-2018  )
 • Alle eigenschappen zoals vermeld bij het product zijn waar. Als sporter vind ik dit dé perfecte ondersteuning.  (Geplaatst op 30-10-2017)
 • Gebruik hem al jaar en dag. Voor mij is hij onmisbaar. Zal hem blijven gebruiken, voel mij lichamelijk en boven. (Geplaatst op 29-10-2017)
 • Een jaar geleden toch een beetje argwanend Spirulina tabletten via de website gekocht. Zoals Chi beloofd een snelle levering. Het wordt netjes verpakt en met de juiste info geleverd. Na een jaar van dagelijks gebruik kan ik met zekerheid bevestigen dat deze tabletten doen zoals op de website. Ik ben 56 jaar en ben zeer te spreken over de effecten van deze tabletten.
  Voor mij zijn meer energie en weerstand de smaakbare resultaten. Ik voel dat ik meer energie heb. Vooral in de donkere wintermaanden was het opstaan een moeizame bezigheid. Ik ben daar volledig vanaf. Van het nu een ochtend is in de zomer van de winter ik sta nu altijd fluitend op. Ik kon dat ook niet geloven in het begin maar voor mij werkt het echt. Wat de weerstand betreft had ik gedurende het jaar regelmatig een griepje. Ik ben daar nu volledig vanaf. Zoals Chi ook schrijft moet je naast het gebruik van de tabletten ook zorgen voor een gezonde voeding. Kortom, zoals je leest, kan ik een ieder dit product aanbevelen. (Geplaatst op 28-10-2017)
 • Mijn huid is veel rustiger, maar haar is minder do, ik blijf op gewicht en voel me energieker. Super blij met dit product. Veel puurder dan andere merken dus ik blijf bij deze van chi. (Geplaatst op 28-10-2017)
 • Sinds ik Chi Spirulina slik, merk ik dat ik behoorlijk opknap en meer energie en vitaliteit bespeur, waarvoor mijn hartelijke dank. (Geplaatst op 10-07-2017)
 • Ik gebruik al jaren Spirulina. Eerst van een ander merk, nu van Chi. Die zijn namelijk veel hoger gedoseerd, dus ook een sterkere werking. Wanneer ik me verkouden van grieperig voel neem ik 1 of 2 pillen meer voor een paar dagen. Negen van de tien keer zet de griep dan niet door. Geweldig natuurlijk! Ik blijf ze dus voorlopig wel gebruiken. (Geplaatst op 29-11-2016)
 • Bovenkant! Aanrader! (Geplaatst op 05-07-2016)
 • ik schrijf graag een beoordeling over dit product omdat ik vind dat iedereen het moet proberen! Mijn ouders adviseerden me dit te gebruiken in een periode dat ik erg snel was door moeheid. ik heb super veel energie en kan ook SUPER lang en goed slapen. Mijn vader is sinds dit jaar Spirulina van Chi gaan slikken omdat hij Epke zag. Hij vind de sterkte en werking als van dat potje wat hij veel beter gebruikt! Super product dus!  (Geplaatst op 07-06-2016)
 • ik gebruik nu 8 weken Spirulina tabletten. 6 stuks 's morgens een half uur voor mijn ontbijt. ik voel me een stuk beter, heb veel meer zin in het leven, veel meer energie en geniet veel meer.
 • Ik wil jullie op deze manier toch even melden dat ik fanatiek Spirulina slik de afgelopen 2 jaar. Nu ik de advertentie met Epke Zonderland dacht ik laat ik eens jullie Spirulina proberen! Het heeft zeker een groot verschil! Verder zie ik ook dat andere mensen jullie producten beoordelen met een hoge kwaliteit!
 • ik ben tevreden met de Spirulina is een resultaat als je moe en futloos bent je woord er niet alleen fit van maar je hele lichaam profiteurt ervan.   (Geplaatst op 07-06-2016)
 • Zeer goede energiebooster, sinds ik het gebruik stap ik s morgens weer fitter uit bed. Geestelijk voel ik me ook alerter. Binnen een week zijn eerste veranderlijken.
 • ik maak elke ochtend een energieontbijt: een beker vruchtensap met macht 1 banaan in stukjes en 2 theelepels Spirulina poeder zelfs met de staafmixer mixen en klaar is mijn ontbijt  (Geplaatst op 07-06-2016)

Bestellen kan hier

Over de schrijver
Reactie plaatsen