arrow_drop_up arrow_drop_down

Power of Good Food

Uit liefde voor jezelf!

Missie

Graag wil ik je de noodzaak van goede voeding toelichten. Wat zou er gebeuren als je slechte benzine in je auto zou stoppen! Precies, die stopt er op een gegeven moment mee. En zo is dat ook met jouw lichaam! Wie wil dat nu! Stop met kopen van waardeloze voeding! Koop alleen de allerbeste voeding die voor je mogelijk is. Beter weinig van goede kwaliteit dan veel van slechte kwaliteit. Dat is ook nog eens beter voor mens, dier en de aarde. 

Wie ben ik!

Ik

eigenaar Power of Good Food

mijn schaduw

duizendpoot

Doelgerichte Aanbod! 

Gratis gesprek

In dit gratis gesprek kan ik je alvast wat inzichten geven

HSK programma

Met dit unieke, door mij ontworpen en zelf ervaren programma ga je in korte tijd en zonder moeite gewicht verliezen 

VIP programma

In dit programma neem ik je bij de hand om jou in korte tijd naar je ideale gewicht te begeleiden

Bekende uitspraken over voeding

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Nee, ik ben niet op dieet!
Ik verander mijn levensstijl!
Eten is een noodzaak!
Maar bewust eten is een kunst
Er is geen betere tijd!
Om vandaag gezonder te gaan eten!
Wij gebruiken cookies